Here comes the 2.0.1.1


Nu har vi alle kommet oss inn i 2011 og håper på at dette skal bli det “gode” året! 2010 var ikke et godt år, det var elendighet, tårer, merker og minner som er som brent fast i hjernen. Hvordan få vekk det vonde, slik at man kan sitte igjen å være seg selv igjen?

Når noen har ødelagt ditt vesen og frarøvet deg personligheten din ved manipulering, psykisk og fysisk terror blir alt annerledes. Innsiden forandrer seg og man klamrer seg til alt som gir en en god følelse. Man blir ustabil, ambivalent, usikker og stiller ofte spørsmål ved intensjoner og andre relasjoner.
Jeg kan selvsagt ikke snakke for andre, men personlig er det enklest for meg å prioritere andre før meg. Eller sannheten her er vel, det er alltid slik. Tiden leger alle sår sies det, men noen ganger tar det altfor lang tid. Uskyldige og gode mennesker får baggasjen og det fortjener de ikke!

Its all about LOVE

© 2011 Seksus