På tide


Når situasjoner, personer, ting, steder, ja you name it, kommer tilbake i livet ditt da forandrer alt seg. Verden forandrer seg og lyset blir annerledes. Forandring er en naturlig ting, men er det alltid like positivt?

Jeg vil ha et liv rikt på opplevelser, kjærlighet, gode venner, familie og gode minner. Slik at når jeg en gang blir gammel og grå, kan jeg se tilbake på de gode årene. Sitte som en liten skrukke med portvinen og mimre til musikk, bilder og historier. Ellers ser jeg for meg en liten hage, kan også være en balkong, hvor det er noen planter og urter som jeg kan stelle med. For en hage kan ofte bli litt mye.. Men hvis man er to er alt mye enklere og bedre. Det er aldri gøy å måtte sitte igjen helt alene, men skulle det skje, ta vare på vennene og plei vennskapet!

Alt er bedre når man har noen å dele alt med!!

Love life and smile!
XoX Lady AhY