Egotrippere


I dagens samfunn er det liksom helt greit å dytte andre unna, lyve, cheate, fake og aa såre. Det er få sjeler igjen som verdsetter ærlighet. De preker til folket om rettferdighet og fred, mens i egne liv ødelegger de for andre kun for å få i pose og sekk.

Den værste typen er de som ser meg inn i øynene og lurer på hvordan det går når de vet godt at de er den siste personen jeg vil dele mitt indre med. What The Fuck happened to humanity? Hva er dealen med å late som at man er en snill sjel og ikke har gjort noe galt eller gjør det? Jeg vil tro at hvis The table was turned, så ville ikke smilet vært like stort. De oppmuntrende ordene hadde vært færre, og man ville kanskje aldri utsatt noen andre for feil en selv gjør igjen.

Hvis man ikke er fornøyd med sitt eget liv og omgivelser, ikke forsyn deg av forskjellige fat samtidig. Fiks opp i egne situasjoner, og ikke lat som du har forståelse og vil hjelpe!

20121217-070507 PM.jpg