Det er ikke bare bare


Jeg vet ikke hva fremtiden vil innebære, men en ting vet jeg for sikkkert og det er at tiden flyr! Allerede halvveis i 2014, skulle ønske tiden kunne stå litt stille. Slik at vi kan få med oss hele livet. Folk flest er ignorante, lite opplyste, egoistiske og forteller oss at “det er bare å….” Nei, det er ikke bare bare. Hjernen min fungerer annerledes. Jeg gjør ting uten å tenke over konsekvensene, tror at jeg er usynelig og at livet mitt er en film. Virkeligheten er ikke alltid virkelig fordi jeg er noen ganger usikker på om jeg sover eller er våken.

no one choose Det er mange ubesvarte spørsmål på denne lange veien dere kaller recovery. Men etterhvert som utredningen går sin gang, får jeg svarpå hvorfor jeg har disse tankene. Mye av dette jør meg fryktelig trist og jeg skulle ønske at jeg ikke sitter med de mørke tankene. Bare det å være innom tanken å ikke ha lyst till å leve hver dag, er tungt nok. Den beste tiden er når jeg sover for da er “jeg” på ferie inne i mitt eget hodet, men jeg kan ikke sove dag ut og dag inn. Men jeg kan stenge meg selv inne i min egen lille hule og bare være deprimert. Jeg skulle ønske jeg ikke var alene, jeg føler meg ensom i denne sirkelen. Ingen i min familie lider av psykiske lidelser og det er vanskelig for meg. Jeg synes det er trist at jeg hele tiden må opprettholde en maske uten følelser. Det gjør vondt å ikke kunne forklare de jeg er glad i hvorfor jeg stenger meg ute av verdenen. Det er også smertefult å føle at de jeg er glad i ikke vet hva de skal gjøre eller hvordan de skal oppføre seg. Vær dere selv, jeg trenger ikke noen som synes synd på meg, men støttespillere som jeg kan stole på. 

IMG_9645 Jeg har psykolog, terapauter og leger som tar seg av sykdomsdelen og resterende er noe jeg må jobbe med. Ikke fortell meg at jeg må skjerpe meg, hjernen min er ikke skrudd slik. Jeg gjør ting på min egen måte, går imot regler, kler meg etter personlighetene mine og de er en liten gjeng. Dissosiativ lidelse er ikke en enkel diagnose, jeg styrer ikke alltid meg selv og det gjør dette vanskelig. Nei, det er ikke det samme som schizofreni. Mange spør om det. Det er personligheter som gjør at jeg kan gå i butikken, handle, gå i terapi, svare på spørsmål, være ute sammen med venner, noen av de er mer glad i fest enn andre og hypomanien gir de en push i feil retning. Selvom jeg elsker å være “oppe”, er det slitsomt for nåde meg og de rundt meg. Jeg skulle ønske det var en kur…

Love,

AnyBryde