Svart på hvitt


Hvor gikk det feil? Hvorfor kan ikke folk være ærlige og innrømme sine feil? Er det virkelig så vanskelig å innse at du selv er skyldig i en annen persons grå skyer og svarte dager. Det å skylde på at jeg er ute etter oppmerksomhet og penger er virkelig feil av deg. Ser du ikke at det er mange mangler i historien? Skal du virkelig late som det aldri har hendt? Men jeg er vel fortsatt naiv og litt godtroende som tror at folk vil ta ansvar for feilene de gjør.

20140619-031839 PM-55119273.jpg
Uforventet ble jeg beskyldt for å være ute etter oppmerksomhet og penger, “hun er ute etter oppmerksomhet og penger da hun vil ha det romslig. Blogger på nett”. Det beviser hvor lite du kjenner meg. Jeg er ute etter rettferdighet og ro. Ja, jeg skriver, som en skribent er det det vi gjør. Hvorvidt det kan tolkes er opptil en hver og enkelt. Vil si at dere som føler dere personlig truffet er dere som påpeker hva jeg skriver om, da dere vet at det er henvist til historiene… Fornæmes du, ikke les.

20140619-032041 PM-55241104.jpg
Løgnere blir alltid avslørt i enden, det kommer ikke noe godt ut av det og karma vil sørge for sitt!

20140619-032252 PM-55372393.jpg
Mitt våpen er svart på hvitt og klar tekst. Mer åpent og ærlig kan det ikke bli… Jeg sitter igjen med en kjempe miks av forskjellige følelser og tanker. Skuffet over fraskrivende ansvar og løgnene som ble fortalt! Nok er nok!

Love,
AnyBryde