blogg


det finnes en nettside i norge jeg vil si den er helt ubrukelig og de som er der klipper og limer. de kaller seg for blogg.no jeg var innom og skrev litt. kjapt ute da de forandrer paa innhold og proever aa stjele brukernavn. dere burde ha argusoeyne paa innhold og de som er “bloggere for hva gjoer egentlig de? kan de egentlig noe? er de substanse folk eller har de det vi kaller for bruk og kast mentaltitet? de faar sponsorer og priser for hva? verden skjoenner lite av dette landet hvor alt er saa “lukket at de dere ikke godtar mennesker med andre nasjonaliteter eller spraak. virkelig norge dere burde gaa inn i dere selv aa utdanne dere litt innenfor copyright innsikt sosialemedier og internett.

skammelig er det ogsaa naar jeg googler mitt navn Annicken hvor alle disse blondinene dukker opp! er dere doept Annicken eller har dere bedrageriert dere til jobber og cv? jeg vet jo ikke hvorfor det plutselig er en horde med blonde norske jenter under mitt navn og lurer paa hvor intelligensen deres er hen? har dere gaatt skole? jobber dere i det hele tatt? eller sitter dere bare der aa ser faele ut?

igjen en verden hvor et samfunn har raattet seg sammen i rasisme. et ord dere absolutt ikke forstaar! et land som burde jobbe sammen. men hva i helvete er det dere gaar rundt aa tenker paa?

much love