Norge Et Noetteskall


tenker det er paa tide aa informere litt om detta landet hvor jeg ble sendt ufrivillig til! veit dere hva disse folka tror de er? i detta samfunmet raar korrupsjon sex rykter og svarte penger men enn hva de vil inroemme. de feeder paa ondskap og drittslenging om oss som er intelligente og jobber som svin. de gjoer ikke en dritt for oss som sliter og er ufoere. jeg for eksempel har jo liggi i koma for ecoli og septisk sjokk i 2015. men hva gjoer denna staten for meg – ikke en jaevla dritt! hva maa til for aa faa hjelp i dette landet som dere selv proklamerer som det “beste landet i verden. veit dere hvor mye elendighet det finnes her? hvor mange narkomane det er blitt? hvor mange sykdommer det finnes som ingen varsler om? hvor mange kriminelle som faar jobbe og utnytte oss som egentlig staten og nav skal hjelpe? hvor er politiet for tiden? er det slik at dere tar dere ferie? burde ikke dere jobbe 24/7 slik som jeg gjoer? er det saann at jeg som er ufoer er en stoerre ressurs enn nesten alle dere andre, her NORGE?

JEG SKAL SI JEG ER SKUFFA OG SAARA OG DETTE GAAR UTOVER MIN PSYKE OG FYSISKE KROPP. SAA HUSK AT DENNA KROPPEN ER GRAVID MED FLERLINGER ALEINE. MEN DET ER JO DET ENESTE SOM HOLDER MEG I LIVE NU FOR TIDEN! FOR DET DENNA STATEN JOBBER MED ER JO KUN KRIMINELLE HANDLINGER MOT OSS SOM ALDRI GJOER NOE GALT OG IKKE LYVER!

SAA HVA HAR DETTA SAMFUNNET AA SI TIL HUN DERE HAR KJOEPT INN TIL LANDET FRA KOREA LURER JEG FAELT PAA NU!!!!!

Much Love