Tenk A Norge


mens vi sitter her paa enda et akuttmottak hvor noen folk ikke tar meg serioest tenker jeg at dette systemet svikter oss som virkelig trenger hjelp. men stiller opp for de som lyver bedragerier betaler og knuller seg til ting i denne staten! jeg veit saa mye om dette folket og denne staten at jeg blir syk av kreft paa grunn av all negativiteten mishandlingen urettferdigheten og svindlingen. det jobber kriminelle i alle etater og alt de gjoer er aa sitte paa maskiner aa surfe! er det virkelig ingen som jobber for oss som virkelig trenger det? er det slik at ingen bryr seg om ekte problemer men velger aa ruse bort livet sitt istedet?

tenk dere hvor mange barn som ser elendighet hver dag. tenk hva dette gjoer mot dem og med fremtiden dems. tenk paa hvor mange oedelagte sjeler dere lager dere som tror dere er noe. tenk paa hva verden ser utenfra naar de kommer hit paa ferie. tenk paa hvor mange som lyver fordi de er for late til aa gjoere noe. tenk dere hvor mye jeg jobber som er ufoer og adoptert inn til landet fra korea. tenk dere hvor mange som jobber for rettferdighet og mot mishandling verden rundt. tenk dere hvor mye korrupsjon og svarte penger det finnes. tenk dere at det er deler av familien kolleger saa kalte venner og naboer som gjoer dette mot dere… tenk paa all feilbehandling feilmedisinering sjalusi og baksnakking det er. tenk paa hva dette gjoer mot sjelene og fremtiden deres.

er dere virkelig stolte av aa vaere kriminelle mishandlere drapsmenn/kvinner voldelige og hatere i menneskeform? burde ikke dere ta livet og ansvaret dere har for et samfunn alvorlig og fjerne disse folkene fra overflaten? hva med aa sette disse uintelligente folkene bak laas og slaa? hva med aa la disse folka sitte sammen og mishandle hverandre i evig tid?

kanskje dere faar foele et ekte svik hat mishandling eller noe ekte for en gang skyld? kanskje dere burde utdanne dere istedenfor aa gaa paa klippe og lime skole? er dere virkelig stolte av jobben livet og verdenen dere lever i lurer jeg paa hele tiden?????????

much love