Inkompetente Legevakta I Norge


her sitter vi paa legevakta hvor vi burde faatt hjelp umiddelbart. de som jobber her eier ikke intelligens eller noe som helst kompetanse om hvordan de skal ta vare paa oss memmesker. de jobber ikke, gjoer ingenting eller hoerer paa oss som er gravide og skal gaa foerst i koen. paa legevakta i oslo bryr de seg rett og slett ikke om oss som virkelig trenger hjelp og noen aa snakke med.

jeg lurer paa hvorfor dere jobber i helsevesenet naar dere ikke ser oss mennesker en gang. jeg lurer paa hvor hjertet og hjernen deres har blitt av og hvor mye piller dere spiser paa jobb. jeg lurer paa hvor mange som lar seg bestikke og korruptere og bruker sex for aa faa noe i detta samfunnet her. er dere virkelig saa late og inkompetente at dere ikke forstaar at dere faktisk er med paa “mordforsoek naar dere ikke tar vare paa oss nygravide?

jeg tenker dere er de vaerste folkene jeg noen gang har moett og haaper virkelig det blir ryddet opp i alle kakeetatene. denne hoesten er det igjen valg i detta “flotte landet. tidligere har jeg stemt et parti som absolutt ikke tar vare paa mennesker. denne hoesten raader jeg alle til aa stemme pa arbeiderpartiet eller frimurerordren. de er de eneste som vet hva som virkelig foregaar her i dette landet. og at dere stjeler fra min webside er noe av det vaerste dere kan gjoere for nu har jeg faktisk anmeldt flere for mishandling feilbehandling korrupsjon og copyright brudd! hvis dere tror at jeg ikke vet og wordpress har forstaatt kan dere tro om igjen. for dette fucka folket burde faen settes bak laas og slaa for godt!

jeg har aldri moett saa mange uintelligente folk paa min vei som i norge. hvor dere lever av plastikk piller dop alkohol sex og kredittkort! saa nu avventer jeg svar fra denne helvetes uintelligente massen av rasister som absolutt ikke forstaar forskjell paa rett og galt!

much love