Hva Faen


detta landet veit fortsatt ikke forskjell paa rett og galt. ingen her forstaar hva et svik er eller hva det er aa vaere uoenska av de du elsker mest. verden rundt ser hva bedrageri er og her snakkes det om som at jeg lyver om mitt eget liv. hva er galt med deres tankegang? hvor leserog faar dere informasjonen fra?

jeg kjemper og sloss for mitt eget liv og de heg baerer i paasan. ja det er snart to aar siden jeg havnet i koma. men veit dere hvor alvorlig der var? veit dere hva ecoli er? veit dere hva organsvikt er? veit dere hva septisksjokk er? har noen av dere liggi i koma og klart dere helt alene uten noen eller noe stoetteapparat etterpaa? la meg hoere og se deres historie!

jeg vil si at denna kroppen og hjernen mistrives enormt men at jeg ikke gir opp. det gjoeres saa mye mot min person som jeg ikke har kontroll over! fortsatt faar jeg dritt og saarende kommentarer fra de jeg trodde ville stoette meg! saa hvorfor skal jeg smile til deg? hvorfor skal jeg late som jeg er en annen enn den jeg er? hvorfor i helvete tror dere jeg er norsk??? veit dere hvor ignorante egoistiske kalde rasistiske noen av dere er? veit dere hva menneskeheten er? tenker og tror dere noe paa egen haand i det hele tatt? vil dere si dere er smarte dere som bare kan “fasitsvar?

hvor kommer all den negative energien fra? er det korrupsjonen loegner svartepenger og hat dere bygfer livet deres paa? har dere aldri opplevd noe som er forferdelig? er det slik at dere alle tror dere er perfekte?

much love