Skygger


vi gaar rundt alene jeg med mine i paasan… ensomhet er noe jeg vet alt om men hva gjoer vel det i detta samfunnet. hvor alt er basert paa falske liv loegner dop og penger. de fleste i landet her lever paa kredittkort og tror de er noe. utsetter meg for bedrageri og overgrep. hva faen er gaernt med dette folket?

har dere saa lite i hjernen at dere tror det dreier seg om.aa ikke vaere ekte? tror dere virkelig ikke sannheten vil komme frem i enden? vil dere da vaere skygger av dere selv i pillerus og heroin sproeyter? jeg ser dere rundt omkring i gatene. det er soergelig og trist. men nu bryr jeg meg ikke lenger. det for vaere en annen sin oppgave aa hjelpe de som er late! jeg er ufoer og har gaatt igjennom saa vonde ting at folk trekker seg unna. for meg betyr det at dere lever falske liv. jeg mener jeg veit hva mange av dere gjoer og har gjort. jeg veit at dete har barn og ruser dere. jeh veit at mange av dere er utro og har vaert det. kanskje til og med barna dere har sammen er med en annen person eller flere. tenker dere ikke paa sykdommer? tenker dere ikke paa at dere oedelegger baade dere selv og de neste generasjonene? er dere virkelig saa dumme at dere ikke ser dagens lys engang lenger?

jeg er adoptert ja det er “flott. men jeg skal aerlig si at jeg skulle oenske jeg doede for flere aar siden. savnet etter pappa og mine forfedre er stort. men jeg omgir meg med sjeler som ikle gjoer meg vondt og disse menneskene elsker og stoetter meg. det har de alltid gjort. de er med meg hele tiden naar jeg aleine gaar rundt i verden. jeg ser saa mye stygt i dette landet dere kaller for “verdens beste land! jeg er ikke sint men dypt skuffa og saara over hva dere er blitt til! tenk dere aa skyve bort mennesker som er syke og gravide! dere burde skamme dere. dere burde se dere selv i speilet – staa naken aa vaere aerlig ; hvem er jeg alene?

much love