Gateways Til En Virkelighet


dette er et samfunn hvor det finnes saa mange som bryter lover og regler og tror de er noe. de betaler doper seg og bruker sex som fremgangsmiddel. er dette virkelig noe verden skal godta? er det riktig at disse menneskene faar penger og jobber av staten naar vi som kjemper og sliter blir oversett?

hvordan kan det ha seg at rettferdighet i dette landet er lik ingenting? men at dere utad fremstaar som “verdens beste land? dette er et vakkert land men mengden av kriminelle vil overraske og skremme dere! de vaerste er faktisk de som tror de er noe med penger og kredittkort.

ja jeg har ogsaa brukt kredittkort men jeg arvet penger og betalte ned gjelden med de pengene. men hva skjedde etter det? hva gjorde dere mot meg mens jeg laa i koma i 2015 for ecoli og septisksjokk? og hva fortsetter dere aa gjoere?

hvor er det stoetteapparatet jeg ble lovet? hvor er midlene dere lovet meg? hva hendte med deres empati? “aaaa nei det er lenge siden – faar jeg til svar av de jeg snakker med. er ikke det en jaevlig ting aa si til meg som lider av de vaerste traumene spiseforstyrrelser overgrep og mishandling? jeg har kroppen full av godartet svulster men det virker det som dere ikke bryr dere om. saa hva gjoer dere? jo dere knasker piller og blir narkomane. veit dere hva gatewaydrugs er? ikke det nei men da skal jeg fortelle dere at piller er det som driver folk videre inn i rusen. dere merker ikke at dere blir avhengig engang. for dere gjoer ikke research. nei dere foelger heller ikke legens anbefalinger. og dere hoere hvertfall ikke paa deres egne kropper men bruker de for aa “glemme! og hva gjoer jeg – jo jeg staar i alt helt aleine uten noe som helst egentlig. faar kjeft naar jeg snakker om mine problemer. “du er for mye dette orker ikke jeg! men min sjel er sterk selvom savnet etter de som har gaatt bort fra meg henger over meg 24/7! men sorg er endel av livet skal jeg si dere. det finnes saa mange mennesker som lider. men det aa be om reseptbelagte piller for dette gjoer ikke bare dere til kriminelle men ogsaa narkomane ut av en annen verden! men ogsaa de som skriver de ut til dere medskyldige eller hva?

saa hva gjorde jeg jo jeg sluttet med medisiner av meg selv. fordi det aa bli stemplet av et samfunn som absolutt ikke har noe som helst kompetanse er noe jeg sloss imot! og det jeg sliter med trengs det ikke eller finnes det medisiner mot. men naturlige substanser som marihuana eller sopp. noe som er direkte fra naturen og ikke skaper noe som helst avhengighet!

naar skal dette landet vaakne opp og se mennesker og bli medmennesklig igjen?

much love