Etaten Paa Vestkanten


i dag har denna kroppen vaert paa helsestasjon og moett jordmora. hyggelig dame som hoerer paa oss og ikke sier vi er noe annet enn det vi er. men saa skulle vi jo hoere paa dissa hjerteslaga – der moette vi faen meg et uintelligent hunkjoenn. “her er det mye lyder fra tarmen sa hu og foerte denna pinnen rundt i lysken! hva faen er det med folk? det samma var det da jeg skulle levere kvitteringer til saksbehandleren min. de som stod der vil jo ikke jobbe en gang. jeg tenker “veit dere hvordan en telefon fungerer og veit dere at hele nav er paa kamera? jaja gaatt jeg ikke jobber der sammen med alle rasistene!

det er helt utrolig at dere som skal hjelpe oss mennesker som gaar igjennom traumer og vanskelige hendelser faktisk ikke er medmenneskelige! dere burde virkelig sjekke deres ansatte fra tide og til utide. det er saa mye inkompetente folk som jobber i etater og er kriminelle at jeg blir kvalm! er dere virkelig her bare for aa utfoere dritthandlinger? eller tror dere at dere gjoer noe for noen? jeg har vaert der saa mamge ganger uten aa faa hjelp. er dette fordi noen av dere er medskyldige i bedrageri horeri misbruk og svindleri?

jeg tenker at detta landet som noen folk sier er “verdens beste land er kun VAKKERT mens det mangler empati! det at dere ikke jobber mer enn 5-7 timer om dagen og kun paa hverdager burde fortelle oss som er utsatt for mishandling at vi burde starte vaar egen etat! og hvor mange av dere snylter egentlig paa staten? tror dere virkelig at jeg som har gaatt igjennom det vaerste de fleste kan tenke seg svindler og ljuger? nei faktisk er jeg saa brutalt aerlig og ufoer at folk ikke toer aa snakke med meg fordi jeg avsloerer loegner paa 1 2 3! og mitt blod kommer til aa jobbe for det samme – rettferdighet og likestilling uansett bakgrunn farge eller form! vi faar se hva riden fremover vil bringe og hvilke folk og mennesker vi moetet paa vaar vei gjennom tidene….

much love