Verdens Hoelet


det er noe med dette landet som absoslutt ikke stemmer overens med hva dere nordmenn tenker om dere selv. for eksempel at dere har satt dere som “nummer 1 i verden! i en verden hvor det finnes saa mange andre land som er saa mye bedre aa leve og aa vaere i enn detta landet. dette landet har faktisk kun fjellnatur igjen aa skryte av utenom fjordene da. men hvilke land har ikke fjell og fjorder?

dette er verdens dyreste land selv for dere norske som tro dere er rike. men hva gjoer dere egentlig? jo dere oedelegger jorda havet naturen menneskene ved aa late som dere er intelligente. ved aa utgi dere for aa vaere medmenneskelig og ved aa voldta og baksnakke alle dere moeter. dere synes det er skummelt med utlendinger og folk som snakker et annet spraak enn norsk. men hvor mange er det ikke som forstaar dette simple spraaket men ikke toer aa uttale et norsk ord fordi de er redde for negative bemerkninger tror dere? er det slik at dere tror dere er perfekte fordi dere er fyrtaarn? hva i helvete er det dere egentlig gjoer med livene deres? ikke en dritt skal jeg si dere! mange av dere har jobber som tilsier at dere burde vaere baade utdannet og proffesjonelle. men aerlig skal jeg si dere at jeg har moett saa mange analfabete innbisile uintelligente folk paa min vei at det halve kunne lenge vaert nok! dere har trynetillegg og betaler for karakterer som er ubrukelig. dere stjeler verdisaker av oss som har brukt tid og penger paa aa finne unike ting. dere sprer sykdommer rykter og dop som om det skulle vaert livets vann. men i enden hvem bryr seg? jo egentlig bryr alle seg paa hver sin maate fordi dette gaar utover flere enn dere aner. for detta gaar utover de neste generasjonene i verden! for nesa deres er hverken nilfisk eller noe aa skryte av. nei for den er jo full av kokain heroin fentanyl og amfetamin! jaja selvfoelgelig er det greit aa ljuge og tro en er bedre enn andre. det er jo bortkasta tid aa leve redelige og aerlige liv er det ikke? la meg se hvor mange av dere som egentlig er kriminelle med prikker og voldsstraffer paa dere!

vil si at dere alle hoerer hjemme paa samme sted og det er faktisk i soepla med resten av dritten som raatner og forsvinner! slik dere gjoer mot jordkloden og oss mennesker som er ute etter fred og samhold! jeg skulle oenske dere kunne faa aapna opp dissa lukka hjerneflappene deres og banka inn litt ekte vett og ren informasjon som henger paa greip med 2017 og resten av verden! tror dere virkelig detta la det er det beste landet? ingen vil jo egentlig vaere her ; eneste grunnen er kontantstoetten og at det er enkelt for mange aas nylte paa staten!

for aa stille opp aa gjoere noe for oss som virkelig sliter og blir mishandla er dere jo for evneveike til aa klare aa gjoere nesten alle sammen! saa da er det vel et par ord til ettertanke da eller det enda en unnskyldning for aa drikke ruse seg feste eller bruke kredittkort og dop?

much love